Finger food to enjoy with your drink (menukaart lounge, bar) :

Bruschetta (4 stuks) 
Bruschetta Parma (4stuks) 
Bruschetta tartufata (4stuks) 
Bruschetta met paprika en tonijnsaus (4stuks) 
Bruschetta mix van vis (4stuks) 
Misto formaggio all’ Italiana (min. 2pers.)
Oesters natuur of gegratineerd
Mix van Italiaanse rosticceria

Voorgerechten (menukaart restaurant) :

Bruschetta (4 stuks) 
Bruschetta Parma (4stuks) 
Bruschetta tartufata (4stuks) 
Bruschetta met paprika en tonijnsaus (4stuks) 
Bruschetta mix van vis (4stuks) 
Antipasto all’ Italiana (min 2pers.) mix van Italiaanse producten
Burratina e bresaola
Misto mozzarella Pugliese  (min. 2pers.) mix van Pugliese kazen
Trio di mare  (zwaardvis, tonijn, zalm en tartaar van dorade)
Oesters natuur of gegratineerd
Stoofpotje van octopus en aardappelen in de oven
Carpaccio van rundsvlees met truffel  (in seizoen mogelijk met verse truffel)
Parmigiana melanzane (lasagne van aubergines) 
Mortadella alla griglia met scamorza affumicata (italiaanse hesp op de grill)

Pasta :

Tortelloni Parma (gevulde pasta met parmaham en champignon) 
Agnolotti alla norma (pasta gevuld met ricotta en spinazie met een tomatensaus van aubergines) 
Linguine alla marinara (linguine met mossels, venusschelpen en langoustine) 
Linguine alla carbonara (spekreepjes en truffel) 
Calamarata met zwaardvis en courgette
Bauletti all’ tartufo (bauletti met saus van 3 soorten champignons, truffel & parmigiano) 
Tagliolini custosi (tagliolini met zalm & scampi) 
Risotto frutti di mare (min. 2pers.) (calamares, zwaardvis, scampi, tonijn, langoustine & zalm) 
Risotto funghi (risotto met 3 soorten champignons) 
Spaghetti alle vongole (spaghetti met venusschelpen) 
Trio di pasta (min. 2pers.) (calamarata met kreeft, agnolotti met raaptoppen & bauletti all’ tartufo)
Calamarata all’ astice (calamarata met kreeft en mossels)
Tagliatelle alla bolognese in de oven

Vleesgerechten :

Cotoletta alla milanese (gepaneerd kalfsvlees)  mogelijk met gorgonzola of arrabiata saus
Cotoletta all’ thymo con salsa tonnata (kalfsvlees met tijm en tonijnsaus)
Misto carne (mix van vlees) (kalfsvlees, worst, lamsvlees en filet pur)
Tagliato di manzo (mogelijk met porcini en/of verse truffel)
Agnello dello chef (lamsvlees met saus van geitenkaas)
Lamskroon met groenten
Cotoletta Parma (kalfsvlees met parmaham in de oven)
Escalope marsala (kalfsvlees met parmaham en mozzarella bufala)
Scaloppine al limone (kalfsvlees met citroensaus)

Visgerechten :

Zuppa di pesce (vissoep) (langoustine, zwaardvis, calamares, mossels en venusschelpen)
Tonno alla griglia (tonijn op de grill met creme van courgette)
Pescespada alla griglia (zwaardvis op de grill met creme van aubergines)
Gamberoni alla griglia (gamba’s op de grill met salade van rucola en creme van limoen)
Misto pesce Pugliese (min. 2pers.) (babykreeft, tonijn, zwaardvis en calamares)
Calamari alla griglia (calamares op de grill met creme van courgette)
Scampi cupido (scampi’s met pikante saus van courgette)
Scampi all’ aglio (scampi’s look)

Pizza’s :

Prosciutto e funghi (champignon en hesp) 
Capricciosa (artisjok, hesp, olijf) 
4 stagioni (artisjok, hesp, olijf en champignon) 
4 formaggi (4 kazen) 
Peperoni e salame (salami en paprika) 
Tartufata (3 soorten champignons, parmigiano en truffel) 
Carpaccio (rundsvlees, rucola en parmigiano) 
Parma e pistacchio (parmaham, rucola, parmigiano & pistache) 
Tonijn e spada (tonijn en zwaardvis)
Mare (mossels, vongole, tonijn, zwaardvis en scampi) 
Sfiziosa (gegrilde aubergines en courgette, stracciatella, tomaat, rucola en parmigiano)
Pistacchio e mortadella (pistache, mortadella & stracciatella) 
Norcia e pelos (worst en oesterzwam)